Mexicaanse tortilla bowl


Vul jij je wrap altijd met bonen? Probeer ook eens wat anders, zoals deze Mexicaanse tortilla bowl met zoete aardappel en een bonenburger in puntjes.. Serveer alle ingrediënten in een schaal of kom, zodat iedereen zijn eigen wraps kan vullen. Deze Mexicaanse tortilla bowl is makkelijk te maken en snel klaar.

Mexicaanse tortilla bowl

Ingrediënten
(Voor 4 personen)
  • 2 pakjes GoodBite Bonenburger
  • 4 zoete aardappels
  • 1 zak rucola
  • Cherrytomaatjes
  • Tortilla wraps
  • 1 zak tortilla chips
  • Augurken
  • Salsasaus
Bereidingswijze
  1. Schil de zoete aardappels en snijd ze in blokjes. Breng de zoete aardappel aan de kook en laat 15-20 minuten koken.
  2. Bak de bonenburgers volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Snijd de Cherrytomaatjes door de helft en de augurken in kleine blokjes. Meng dit met de zoete aardappelblokjes en breng op smaak met zout en peper. Afhankelijk van of je het gerecht koud of warm wil eten, kun je het geheel nog even opwarmen.
  4. Verwarm de wraps even snel in een pan of in de oven.
  5. Snijd de Bonenburger in puntjes.
  6. Serveer alles in een kom met de wraps ernaast en wat rucola erbij. Serveer de salsasaus en de tortillachips apart in een kommetje.
Tip voor de Mexicaanse tortilla bowl! Voeg eventueel wat geraspte kaas toe aan de tortillachips en zet even in de oven.