4x vleesvervangers in een salade


Wist je dat onze vleesvervangers ook heel geschikt zijn voor in een salade? Verwerk eens wat Roerbakreepjes in een pasta salade en verwerk de Gemarineerde Filet in een Ceasarsalade. Laat jezelf inspireren door onderstaande vleesvervangers in een salade.

Linzenburger salade

Eén van onze nieuwste producten is de Linzenburger. Deze knapperige burger smaakt heerlijk in combinatie met verse sla en aardbeien. Voeg ook eens wat halve dadels toe voor een zoete twist.

Pasta salade met Roerbakreepjes

Als je een echte fan van pasta bent dan kan een pasta salade in je voedingspatroon natuurlijk niet ontbreken. Maak de pasta salade spannend met Roerbakreepjes en serveer met pompoenpitten, gedroogde tomaat, crème fraîche, pesto en sla.

Vleesvervangers in een salade

Ceasarsalade

Iedereen is bekend met de klassieke ceasarsalade. Maak eens zo’n heerlijke ceasarsalade met plakjes of stukjes van onze vegetarische Gemarineerde Filet erdoorheen. Voeg zelf eventueel nog avocado toe om er helemaal een voedzame salade van te maken.

Krieltjessalade met Hamblokjes

Ook onze vega Hamblokjes zijn perfect voor in een salade. Maak bijvoorbeeld eens een krieltjessalade met cherrytomaatjes, pijnboompitjes en rucola en voeg daar de Hamblokjes aan toe.

Bekijk ook eens deze 6 recepten voor vegetarische smeersalades

Laat een reactie achter