5 toppings voor een vegetarische pizza


Ben je ook zo gek op pizza? Maak er dan zelf een en varieer met deze 5 toppings voor een vegetarische pizza. Voor de bodem van de pizza kun je zelf een beslag maken, maar je kunt het ook lekker simpel houden door een pizza te maken van croissantdeeg, een wrap of een Turks brood.

Hamblokjes

De GoodBite Hamblokjes zijn erg lekker als topping voor op een pizza. Maak een heerlijke pizza Hawaii bijvoorbeeld. Besmeer de pizza met tomatensaus en beleg daarna met ananas, cherrytomaatjes, basilicum, vegetarische kaas en de hamblokjes.

Roerbakreepjes

Heb je meer zin in een pizza met Roerbakreepjes? Dan is dit recept een aanrader! Een heerlijke combinatie van Roerbakreepjes, champignons en basilicum. De bodem werd bij deze pizza gemaakt van croissantdeeg. Dit geeft een dunne en knapperige bodem, maar is ook weer niet té hard.

Pizza met Roerbakreepjes

Shoarma

Als je een echte fan van knoflooksaus bent, dan is de pizza shoarma natuurlijk onmisbaar. Besmeer eerst de pizza met tomatensaus en beleg met GoodBite Shoarma, rode paprika, ui en knoflooksaus. Een top combinatie!

Vers Gehakt

Met ons Vers Gehakt zijn een hoop mogelijkheden, waarvan een pizza topping er één is. Het leuke hiervan is dat je het gehakt zelf kunt kruiden met jouw favoriete kruiden. De bekendste pizza met gehakt is natuurlijk een pizza bolognese. Smeer de bodem van de pizza in met tomatensaus. Breng daarna het gehakt op smaak met peper, zout en een paar druppels tabasco en combineer met paprika en champignons. Een andere combinatie is met gegrilde groenten en vegetarische witte kaas. Breng het Vers Gehakt op smaak met Italiaanse kruiden en eventueel een scheutje sojasaus.

Gemarineerde Filet

Deze pizza is al eerder voorbij gekomen. Hierbij snijd je de Gemarineerde Filet op hele kleine stukjes of reepjes. Dit kun je eventueel ook doen in een keukenmachine. Verder beleg je de pizza met ui en avocado. Het recept is hier te lezen!

5 toppings voor een vegetarische pizza

Heb jij nog een aantal andere combinaties naast deze 5 toppings voor een vegetarische pizza? Deel het met ons!

Bekijk ook eens deze 6 sauzen voor bij vleesvervangers!

Laat een reactie achter