5x vleesvervangers op een broodje


Eet jij wel eens vleesvervangers als lunch? Wij wel! Doe jouw favoriete vleesvervanger op een broodje en tover de lunch om in een feestje. Ter inspiratie zijn hier 5x vleesvervangers op een broodje.

Broodje Notenburger

Ben je fan van noten? Dan is de Notenburger zeker een aanrader. De heerlijke notenmix zorgt voor een stevige bite en een unieke smaakbeleving. In combinatie met een broodje is dit een waar feest. Een prima lunch voor na het sporten bijvoorbeeld!

5x vleesvervangers op een broodje

 Pistoletje met Braadworstjes

Beschrijving

De vegetarische Braadworstjes van GoodBite zijn perfect voor op een pistoletje. Deze heerlijke sappige worst is lekker gekruid en past goed bij zuurkool of rode kool. Een combinatie die je niet snel zou verzinnen op een pistoletje, maar is zeker het proberen waard.

5x vleesvervangers op een broodje

Bonenburger op een broodje

Ga je voor een veganistische lunch? Kies dan voor een vegan broodje met de GoodBite Bonenburger. Deze burger zit vol met groenten en heeft tarwe- en erwteneiwit als basis. Doordat de Bonenburger geen melk, ei en soja bevat, is deze geschikt voor veganisten en mensen met een soja- of lactose allergie. Een gezonde en voedzame lunch dus!

Beschrijving

5x vleesvervangers op een broodje

Superfood lunch met de Zadenburger

Beschrijving

Voor een echte superfoodlunch zit je met de GoodBite Zadenburger helemaal goed. Deze burger zit boordevol verschillende zaden en heeft een knapperige bite. De knapperige bite maakt dat de Zadenburger perfect combineert met een zacht broodje. Kies jouw favoriete broodje en smullen maar!

5x vleesvervangers op een broodje

Piri Piri Hamburger

Last but not least.. de Piri Piri Hamburger als lunch. Doe deze burger op een Italiaanse bol en combineer met ui, tomaat en sla. Doordat de Piri Piri Hamburger gemarineerd is in pittige piri piri saus heeft het geen extra saus nodig.

5x vleesvervangers op een broodje

Genoeg inspiratie om van jouw lunch een feestje te maken. Wat is jouw favoriet van deze 5x vleesvervangers op een broodje?

Zoek een verkooppunt bij jou in de buurt!

Laat een reactie achter