Heerlijk en eerlijk

Heerlijk en eerlijk

Heerlijk kan ook eerlijk zijn. Wij willen altijd voor het goede in de complete maaltijd gaan. Eerlijk en duidelijk in ons aanbod en helder in wat jij van ons kunt verwachten.

Genieten van een lekkere vegetarische hamburger

Minder vlees

Veel mensen eten tegenwoordig bewuster, gevarieerder en gezonder dan vroeger. Voor veel mensen is het echter nog altijd onbekend waarom men geen of minder vlees zou moeten eten.

Tuinieren

Rekening houdend met…

Vanuit de overtuiging dat de wereld behoefte heeft aan een voedselpakket dat minder op dieren en sterker op planten steunt, bieden wij consumenten al zo’n 25 jaar een duurzaam alternatief voor vlees.

Bij de productie van onze vleesvervangers vinden wij het niet meer dan vanzelfsprekend om hierbij ook op zoveel mogelijk aspecten van onze bedrijfsvoering duurzaam te handelen .

CO2 FootPrint

Soja

Een belangrijk ingrediënt van onze producten is soja. Dit proberen wij zo duurzaam mogelijk in te kopen. Lees hier meer over de soja die wij gebruiken.

Palmolie

In een aantal producten wordt Palmolie gebruikt. Wij vinden het belangrijk dat deze palmolie op duurzame wijze wordt geproduceerd. Daarom zijn wij lid geworden van de RSPO en maken we voor de productie van onze producten gebruik van palmolie van een RSPO gecertificeerde leverancier. Meer weten? Klik hier.

Ei-eiwit

Een ander ingrediënt is ei-eiwit. Onze vleesvervangers bevatten ei-eiwit afkomstig van kippeneieren van kippen met vrije uitloop: één van de kip vriendelijkste eieren. Hiermee is GoodBite op dit gebied de voorloper in de markt van vleesvervangers.

Producten bevatten ei-eiwit afkomstig van kippeneieren van kippen met vrije uitloop

Verpakkingen (FSC)

Op onze verpakkingen vind je het FSC keurmerk. FSC is een keurmerk voor duurzaam geproduceerd hout. De criteria zijn opgesteld door de Forest Stewardship Council (FSC). FSC is een non-profit organisatie waar o.a. houthandelaren, milieuorganisaties en certificeerders in vertegenwoordigd zijn. Dit geeft zekerheid dat het papier is verkregen uit duurzaam hout. Het keurmerk garandeert dat regenwouden met rust worden gelaten. Voor elke gekapte boom wordt een nieuwe aangeplant. Meer informatie vind je op de website van FSC Nederland.

Wij blijven actief op zoek naar mogelijkheden om onze producten en onze manier van werken te verduurzamen.