Ed & Rhodé Veggie Tournee

 

Ed en RhodeVeggie TourneeGraag nemen Ed & Rhodé je mee op Veggie Tournee! De komende tijd worden er verschillende video’s gemaakt, waar onze enthousiaste kok Ed en interviewster Rhodé je een kijkje in de keuken geven bij GoodBite en haar vegetarische producten. Kom meer te weten over onze vleesvervangers en hoe deze worden ontwikkeld. Kok Ed heeft in de vorige video een smakelijk recept gemaakt met de tempeh blokjes ketjap. De ingrediënten voor dit recept kon je winnen. Vandaag gaan Ed en Rhodé de winnares verassen! Kijk snel de video :).

Heb je een vraag? Stel hem @Ed!

Volg ons en #VeggieTournee op de socials om op de hoogte te blijven:

 

Maar voordat we aftrappen, eerst een kleine introductie van dit dynamische duo aan de hand van een aantal vragen!

Rhodé Meijers-Schouten:

Rhode op de fiets
Ik mag graag een rondje fietsen op mijn racefiets (samen met mijn man). Wat mij betreft de perfecte combinatie van lekker buiten in de natuur, sportief bezig zijn en samen iets ondernemen.”

Waar woon je? Nu nog in Wateringen (onder Den Haag). Binnenkort verhuis ik naar Sleeuwijk (bij Gorinchem). De zee en het strand ga ik wel missen!

Wanneer ben je geboren? 22 maart 1987.

Heb je broers of zussen? Ja, 3 broers en een zus.

Ben je getrouwd? Ja, de leukste man op aarde is bezet! He’s mine :)

Waar kunnen we je ’s-nachts voor wakker maken? Maak me maar liever helemaal niet wakker!

Wat is je lievelingseten? Ik hou van Aziatisch, maar een simpele pizza vind ik ook heerlijk!

Omschrijf jezelf in 3 woorden. Doener, sportief en georganiseerd.

Heb je goede voornemens voor het nieuwe jaar? Zo ja, wil je er eentje delen? Nee, ik geloof niet zo in voornemens. Als je iets wilt veranderen kun je het beter direct doen, in plaats van wachten op een bepaald moment.

Wat voor functie heb je binnen GoodBite en Schouten? Ik werk voor de afdeling customer care als sales assistant (ondersteuning van de verkopers).

Hoelang werk je al voor GoodBite en Schouten? Ik ben sinds een paar maanden terug van weggeweest! Ik heb een poosje ergens anders gewerkt, maar daarvoor heb ik ook al 3 jaar bij Schouten gewerkt.

Edwin Verhoeven:

Ed met zoon op trouwerij
“Op deze foto sta ik samen met mijn zoon, we zijn hier op de trouwerij van mijn nicht vlakbij Strasbourg. Dat was een mooi feestje”

Waar woon je? In Hank.

Wanneer ben je geboren? 19 december 1966.

Heb je broers of zussen? 1 broer en 1 zus.

Ben je getrouwd?  Ja

Waar kunnen we je ’s-nachts voor wakker maken? Koffie en een feestje.

Wat is je lievelingseten? Pizza!

Omschrijf jezelf in 3 woorden. Druk, creatief en een dromer.

Wat zijn je hobby’s? Geschiedenis, koken, metaaldetectie, toepaste kunst met bodemvondsten, muziek.

Wat voor functie heb  je bij GoodBite en Schouten? Assistent productontwikkeling en kok. Dit houdt in de praktijk in dat ik zorg dat alles in onze proefkeuken soepel verloopt, dus dat bijvoorbeeld alle grondstoffen, kruiden en specierijen op voorraad zijn, zodat de productontwikkelaars makkelijk te werk kunnen gaan. Daarnaast verzorg ik ook de proeverijen voor het personeel of gasten.

Hoelang werk je al voor GoodBite en Schouten? Bijna één jaar.