GoodBite’s top 5 ingrediënten


Een goede basis in een product is belangrijk. Er moeten voldoende goede voedingsstoffen in zitten met gezondheidsvoordelen. Bekijk hier onze top 5 ingrediënten voor een goede basis.

Top 5 ingrediënten

  • Noten

Noten leveren ijzer, vitamine E en vitamine B1 en passen heel goed binnen een vegetarisch dieet. Het Voedingscentrum adviseert dan ook om elke dag een handje ongezouten noten te eten. Door het eten van de GoodBite Notenballetjes en Notenburger krijg je op een makkelijke manier je dagelijkse portie noten binnen. (Bron: Voedingscentrum)

  • Bonen

Wij werken graag met bonen, omdat bonen rijk zijn aan koolhydraten, eiwitten, vitamine B en mineralen. Daarnaast dragen bonen bij aan het verlagen van het LDL-cholesterol. Dit is weer goed voor de bloedvaten. Zo bevat onze Bonenburger verschillende soorten bonen, zoals tuinbonen en bruine bonen en daarnaast is dit product ook nog eens helemaal veganistisch. (Bron: Voedingscentrum)

  • Linzen

Ook linzen hebben veel voordelen voor de gezondheid. Zo zijn linzen een belangrijke bron van ijzer en verkleinen ze het risico op hartaandoeningen. Door de vele vezels en eiwitten die in linzen zitten, levert het een langdurige verzadiging op. Ook veroorzaken linzen geen piek in de bloedsuikerspiegel, wat positief is voor mensen met diabetes. Dit wonder ingrediënt is te vinden in onze Linzenburger, welke geheel veganistisch is. (Bron: Vitansa)

  • Vegan kaas

Veel mensen die veganistisch eten, snakken naar kaas, maar omdat de impact van kaas op het milieu vrij groot is, hebben wij een veganistische Kaesschnitzel ontwikkeld met vegan kaas. De smaak is net zo vol en romig als echte kaas, waardoor veganisten geen kaas hoeven te missen.

  • Zaden

Het laatste ingrediënt in onze top 5 ingrediënten zijn zaden. Zaden zijn rijk aan eiwitten, vezels, gezonde vetten, mineralen en vitamines. De combinatie van deze voedingsmiddelen zorgt voor een stabiele bloedsuikerspiegel. Hierdoor heb je minder snel trek. Niet voor niks dus dat onze voorvaderen al leefden van onder andere zaden. Onze Zadenburger bestaat uit een combinatie van 5 verschillende zaden en pitten.

De gezondheidsvoordelen van zaden en pitten

Laat een reactie achter