Pannenkoekentaart met Vers Gehakt


Deze hartige Pannenkoekentaart met Vers Gehakt is leuk voor een feestje, maar ook heel makkelijk te maken als doordeweekse maaltijd. Dit jaar maken wij van Nationale Pannenkoekdag daarom ook gewoon een feestje. Maar dan wel op onze eigen manier, namelijk met ons eigen vegetarische Vers Gehakt. En bij een feestje hoort natuurlijk taart, daarom kozen wij voor een hartige pannenkoekentaart met Vers Gehakt. Het recept is heel makkelijk en kost niet veel tijd. Beslag in de pan en bakken maar!

Pannenkoekentaart met Vers Gehakt

Ingrediënten voor de pannenkoekentaart met Vers Gehakt

Voor de pannenkoeken:

 • 200 gram bloem
 • 3 eieren
 • 500 ml melk
 • olie of boter om in te bakken

Voor de vulling:

 • 1 verpakking GoodBite Vers Gehakt
 • Chilisaus
 • Mexicaanse wokmix
 • Geraspte kaas
Bereiding
 1. Mix als eerste de ingrediënten voor het pannenkoekenbeslag door elkaar. Doe wat olijfolie in een koekenpan en bak de 8 pannenkoeken.
 2. Pak een wokpan en wok hierin de Mexicaanse wokgroenten met chilisaus. De hoeveelheid chilisaus hangt af van wat je zelf lekker vindt.
 3. Voeg vervolgens het Vers Gehakt toe en verwarm dit terwijl je het mengsel omschept. Zet het vuur uit en voeg geraspte kaas toe aan het mengsel.
 4. Als de groenten gaar zijn, is het tijd om te stapelen. Pak een extra bord erbij en leg daar 1 pannenkoek op. Beleg de pannenkoek met een deel van het mengsel. Leg daar weer een pannenkoek bovenop en beleg weer met het mengsel. Herhaal dit tot de pannenkoeken op zijn. Je eindigt met het mengsel.
 5. Voeg eventueel nog extra kaas toe.

Dit recept is heel makkelijk van te voren te bereiden voor als je bijvoorbeeld visite hebt. Maak de avond van te voren de pannenkoekentaart klaar. Op de dag zelf hoef je het alleen nog even in de oven op te warmen. Deze pannenkoekentaart met Vers Gehakt is op verschillende manieren op te dienen. Zo kun je het gerecht net als een echte taart op punten snijden, maar je kunt ook gewoon iedereen een pannenkoek geven en hem lekker oprollen. Geniet ervan!

Zoek een verkooppunt bij jou in de buurt

Laat een reactie achter