Over ons

Over GoodBite

GoodBite is een merk van de familie Schouten uit het Noord-Brabantse dorpje Giessen. Het assortiment GoodBite producten is heel gevarieerd en verkrijgbaar in diverse Nederlandse supermarkten. Smaakvol en gezond eten voor onze en volgende generaties. Dat motiveert ons als bedrijf elke dag weer om innovatieve voedingsproducten te ontwikkelen op basis van plantaardige eiwitten.

Al 30 jaar worden we steeds slimmer en creatiever in het bedenken en bereiden van de lekkerste gerechten zonder vlees. Maar minstens net zo smaakvol en voedzaam. Onze producten zitten boordevol goede eiwitten en bevatten ijzer en vitamine B12.

Onze geschiedenis

Al sinds 1893 zijn wij als familie actief in de voeding. Ons familiebedrijf begon destijds als een bakkerij. Precies op de plaats waar wij nu ook nog elke dag werken aan de lekkerste plantaardige producten.

Henk Schouten was in 1990 de eerste Nederlander die zich ging bezighouden met het ontwikkelen van vleesvervangers. Hij deed dit vanuit de overtuiging dat de wereld behoefte had aan een duurzaam alternatief voor vlees. Henk heeft de kennis hierover inmiddels over mogen brengen op zijn kinderen Niek-Jan, Peter, Wouter en Rhodé maar werkt zelf nog elke dag hard mee.

Inspiratie

In Giessen werken we met een leuk en enthousiast team aan het verbeteren en vernieuwen van ons assortiment. We vinden uw en jouw mening zeer waardevol en laten ons dan ook graag inspireren door de voorkeuren van de echte kenners, mensen die onze producten dagelijks, wekelijks of regelmatig op het menu hebben staan! Dus heb je een tip, een idee of juist een verbeterpunt, stuur even een berichtje.