Boerenkool stamppot met vegetarische braadworst


Met dit koude weer buiten snak je naar een dampende stamppot. Het is heerlijk als je dan niet lang in de keuken hoeft te staan. Maak deze boerenkool stamppot met vegetarische braadworst de dag ervoor vast klaar, zodat je de stamppot en de vegetarische braadworst alleen nog maar even hoeft op te warmen.

Boerenkool stamppot met vegetarische braadworst

Ingrediënten
(Voor 4 personen)
  • 1, 5 kilo aardappelen
  • 4 GoodBite Braadworstjes (Jumbo Veggie Chef)
  • Olijfolie
  • 2 tenen knoflook
  • 1 zak panklare boerenkool
  • Zout en peper
  • Sojasaus
  • 1 bakje champignons
Bereidingswijze
  1. Schil eerst de aardappelen en snijd in stukken.
  2. Kook daarna de aardappelen in ruim water in ongeveer 20 minuten gaar.
  3. Bak ondertussen de GoodBite Braadworsten volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Snijd de champignons in vieren en bak in een pan bruin samen met 2 uitgeperste tenen knoflook. Voeg vervolgens de boerenkool toe en bak de groente beetgaar. Breng dit op smaak met peper, zout en eventueel een klein scheutje sojasaus.
  5. Stamp nu de aardappelen fijn en schep als laatste het mengsel erdoorheen.
  6. Serveer de boerenkool stamppot met vegetarische braadworst.
Ga je deze boerenkool stamppot met vegetarische braadworst maken, maar kun je de braadworstjes niet vinden bij Jumbo? Vraag aan Jumbo of het product voor je willen bestellen met bestelnummer 193438 of bestel ze online bij Jumbo.

Veranderingen in het GoodBite assortiment bij Jumbo