Broodje vega schnitzel


Verlang jij ook wel eens naar een goed belegd broodje waarbij je je afvraagt hoe je het geheel normaal kunt eten? Dit broodje vega schnitzel is er zo een. De combinatie van een knapperige vegetarische schnitzel met rode koolsalade op een ciabatta broodje met zelfgemaakte knoflooksaus is echt heerlijk. Probeer het zelf maar.

broodje vega schnitzel

Ingrediënten
(voor 1 broodje)
  • 1 afgebakken ciabatta broodje
  • Fijngesneden rode kool
  • Komkommer
  • 1 teen knoflook (of een halve)
  • 1 GoodBite Schnitzel

Voor de voorraad knoflooksaus

  • Een halve teen uitgeperste knoflook
  • 250 gram yoghurt
  • 1 eetlepel ketjap
Bereiding
  1. Bak de Schnitzel voor 4-6 minuten op laag vuur.
  2. Meng de yoghurt met de knoflook en de ketjap.
  3. Snijd de komkommer op schijfjes en snijd het ciabatta broodje doormidden.
  4. Beleg het broodje met de fijngesneden rode kool, de komkommer schijfjes, een gedeelte knoflooksaus en de Schnitzel.
Tip voor het broodje vega schnitzel: Zet het broodje voor een paar minuten in de oven voor een warm broodje.

Zoek hier naar een verkooppunt bij jou in de buurt!