Ceasarsalade met Gemarineerde filet


Op zoek naar een lekker lunch recept of een maaltijd salade? Maak eens deze ceasarsalade met gemarineerde filet. Deze salade zit vol voedzame ingrediënten en bevat genoeg eiwitten voor een vegetarische maaltijd.

Bereidingstijd: 20 minuten


Ceasarsalade met gemarineerde filet

Ingrediënten
(Voor 4 personen)

  • 4 gekookte eieren, gepeld
  • ½ komkommer
  • 1 avocado
  • 2 GoodBite Gemarineerde Filets
  • ½ krop ijsbergsla
  • 100 gram harde geitenkaas
  • 100 gram cherrytomaten
  • 1 eetlepel worcestersaus
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel citroensap
  • Peper en zout
Bereidingswijze
  1. Maak een dressing van de worcestersaus, olijfolie, citroensap en breng op smaak met peper en zout.
  2. Snijd de komkommer in blokjes, de avocado in stukken, de tomaatjes doormidden, de ijsbergsla in repen.
  3. Snijd de eieren in kwarten en de geitenkaas in kleine blokjes.
  4. Verhit 2 eetlepels olie in een pan en bak de gemarineerde filets in 4-6 minuten mooi bruin en krokant. Laat iets afkoelen en snijd in repen.
  5. Meng de helft van de dressing met de ijsbergsla en leg op een schaal. Drapeer alle andere ingrediënten op de salade. Serveer eventueel met brood.

Zoek een verkooppunt bij jou in de buurt.