Indiase Linzenburger


De Oosterse smaak van de Linzenburger komt extra goed tot zijn recht bij deze Indiase Linzenburger. Lekker als lunch of als lichte avond maaltijd.

Bereidingstijd: 20 minuten

Indiase Linzenburger

 

Ingrediënten
(Voor 4 personen)

  • 4 naanbroodjes
  • 1 rode ui, in ringen
  • 3 eetlepels azijn
  • 4 wortels
  • 2 eetlepels olijfolie voor de worteltjes en 2 eetlepels olijfolie voor de Linzenburgers
  • 4 eetlepels yoghurt
  • 4 eetlepels mangochutney
  • 4 GoodBite Linzenburgers
  • 8 takjes koriander
  • 50 gram gemengde sla
  • 4 prikkers
Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor en bereid de broodjes zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Leg de rode ui in de azijn en laat een aantal minuten trekken. De rode ringetjes worden roze en de scherpe smaak gaat van de ui af.
  3. Snijd de wortels in repen en halveer deze. Besprenkel met de olijfolie, peper en zout. Rooster in de oven voor 15 minuten.
  4. Bak de linzenburgers in een koekenpan met olijfolie in 4-6 minuten mooi krokant.
  5. Snijd de naanbroodjes doormidden. Beleg een helft met de sla, linzenburger, geroosterde tomaat, mangochutney, yoghurt, rode ui en koriander. Zet de andere helft van het broodje erop en steek er een prikker in.

Zoek een verkooppunt bij jou in de buurt!