Italiaanse pasta pesto


Als je van Italiaans eten houdt, is deze Italiaanse pasta pesto een echte aanrader. Je hoeft voor dit recept niet urenlang in de keuken te staan en dat komt goed uit, want door de geur alleen al, wil je zo snel mogelijk aan tafel. Lees hieronder het recept.

Pasta pesto

Ingrediënten

(Voor 2 personen)

  • 150 gram pasta penne
  • Vegetarisch gestremde mozzarella
  • 1 courgette
  • 1 potje rode pesto
  • 2 tomaten
  • 1 verpakking GoodBite Gemarineerde Filet
  • Olijfolie
  • Peper en zout
  • Eventueel sojasaus
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de courgette in plakken en leg ze op een ovenplaat. Besprenkel met wat olijfolie, peper en zout en zet in de oven voor 15-20 minuten.
  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Snijd de gemarineerde Filet in plakken en bak deze in een koekenpan aan beide kanten bruin. Voeg eventueel wat sojasaus toe.
  4. Snijd nu ook de tomaten en de mozzarella in plakken en houd deze apart.
  5. Giet de pasta af en roer de pesto erdoorheen. Warm dit nog even op.
  6. Verdeel de pasta over 2 borden en leg de plakjes tomaat, Gemarineerde Filet, courgette en mozzarella om en om op de pasta. Herhaal dit tot alle ingrediënten op zijn.
Tip! Je kunt de rode pesto bij deze pasta pesto ook vervangen door groene pesto.

Zoek hier naar een verkooppunt bij jou in de buurt!