Kleurrijke wraps met Italiaanse Carré


Een wrap kun je eigenlijk op ieder moment van de dag eten. Als lunch, als snack, maar ook als avondmaaltijd. Beleg de wrap met allerlei groenten en stop er als verrassing een lekkere vleesvervanger in, zoals de reepjes Italiaanse Carré in deze kleurrijke wraps.

kleurrijke wraps

Ingrediënten
(4 wraps)

Bereiding

  1. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de Italiaanse Carrés voor 4-6 minuten op laag vuur.
  2. Snijd de wortel in luciferreepjes en verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Haal de Italiaanse Carrés uit de pan en snijd deze in reepjes.
  4. Beleg de wraps vervolgens met de veldsla, de reepjes wortel, de reepjes Italiaanse Carré en eventueel plakjes radijs. Als laatste spuit je wat ketchup over de vulling.
  5. Rol nu de wrap op en doe dit als volgt: vouw de onderkant naar binnen en rol de wrap daarna vanaf de zijkant op.
Tip voor deze kleurrijke wraps! Bind een touwtje om de wraps heen om het geheel bij elkaar te houden. Met een kleurrijk servetje ziet het er nog feestelijker uit.

Zoek hier een verkooppunt bij jou in de buurt!