Mexicaanse Bonenburger


Deze Mexicaanse Bonenburger is een echte topper. Alle elementen van een goed opgebouwde burger zitten erin. Een smeuïge Bonenburger, crunchy nachochips, smeltende kaas en frisse groenten.

Bereidingswijze: 20 minuten

Mexicaanse Bonenburger

Ingrediënten

(Voor 4 personen)

  • 4 maisbollen
  • 4 GoodBite Bonenburgers
  • 4 plakken cheddar
  • 50 gram nachochips
  • 4 eetlepels zure room
  • 3 tomaten
  • ½ bos koriander
  • 1 rode ui
  • 1 teen knoflook
  • 1 limoen
  • Zout en peper
Bereidingswijze
  1. Snijd de maisbollen open en bak ze op de snijkant in een droge koekenpan goudbruin. Leg even weg.
  2. Maak een salsa (grof of fijn naar keuze) van de tomaten, koriander, rode ui, knoflook, limoensap en breng op smaak met peper en zout.
  3. Verhit 2 eetlepels olijfolie in de koekenpan en bak hierin de bonenburger 4-6 minuten goudbruin. Leg de laatste minuut op elke burger een plak cheddarkaas een laat smelten.
  4. beleg de broodjes met een schep salsa, burger, chips, weer salsa, zure room en leg de bovenkanten erop. Zet eventueel vast met een prikker.

Zoek een verkooppunt bij jou in de buurt.