Noodle bowl met Notenballetjes


Na een middag hard werken heb je vaak geen zin om lang in de keuken te staan. Daarom maakten wij een makkelijk en snel recept. Ontdek de noodle bowl met Notenballetjes! De dressing van tahin en ahornsiroop maakt het geheel helemaal af.

Noodle bowl

Ingrediënten
(Voor 4 personen)

Voor de dressing:

  • 2 tenen knoflook
  • 40 milliliter ahornsiroop
  • 50 gram tahin/sesampasta
  • 40 gram lichte misopasta
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 4 eetlepels rijstazijn
Bereidingswijze
  1. Kook de noedels gaar in een ruime hoeveelheid water. Giet vervolgens de noedels af en houd warm.
  2. Bak ondertussen de Notenballetjes in een pan met een scheutje olie op laag vuur gedurende 4-6 minuten.
  3. Rasp de wortels, snijd de bosui op fijne ringetjes en de paprika op reepjes.
  4. Maak nu de dressing. Pel de knoflook en hak fijn. Maak van de misopasta, tahin, ahornsiroop, knoflook, 2-3 eetlepels olijfolie en 2 eetlepels rijstazijn een dressing. Meng alles goed.
  5. Verdeel de noedels over 4 kommen. Doe de wortels, bosui, paprika en tuinbonen erbij. Leg daar de Notenballetjes op en druppel de dressing over het gerecht.
Tip! Serveer komkommerschijfjes bij de noodle bowl voor een verfrissende afwisseling.

Ontdek hier waar de Notenballetjes worden verkocht