Snelle vega pizza met Gemarineerde Filet


Geen zin om lang in de keuken te staan en zelf pizzadeeg te kneden? Maak dan deze snelle vega pizza van Turks brood met stukjes Gemarineerde Filet als topping. De Gemarineerde Filet zorgt voor een licht pittige smaak van de pizza. Een makkelijk recept met maar weinig ingrediënten.

Snelle vega pizza

Ingrediënten
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op 200℃.
  2. Pers een teentje knoflook uit en meng door de tomatensaus. Breng de tomatensaus op smaak met peper, zout en kruiden naar eigen smaak, zoals chilipoeder, oregano en basilicum.
  3. Snijd de avocado en de Gemarineerde Filet in blokjes of plakjes en de ui op ringen.
  4. Halveer het Turks brood en bestrijk met de tomatensaus. Verdeel de uienringen en de blokjes Gemarineerde Filet over de pizza. Leg de plakjes avocado pas op de pizza als deze uit de oven komt.
  5. Bak de pizza knapperig in de oven voor 15-20 minuten. Leg de plakjes avocado op de pizza en serveer met een frisse salade.
Salade tip voor bij de snelle vega pizza: Rasp voor de salade wat wortels, een appel en een witte kool fijn en meng door elkaar. Voeg hier rozijnen aan toe en serveer hier een dressing van yoghurt en honing bij.

Bekijk hier de Gemarineerde Filet!