Vegetarische lasagne


Met deze vegetarische lasagne maak je veel mensen blij. Het is een super simpel recept dat ook nog eens gezonder is dan de originele lasagne met echt vlees. Vegetarische lasagne

Ingrediënten
(Voor 4 personen)
  • 250 gram GoodBite Vers Gehakt
  • 1 teentje knoflook
  • 2 uien
  • 500 gram Griekse yoghurt
  • 250 gram lasagnebladen
  • 500 gram gezeefde tomaten
  • Cherry trostomaatjes
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snijd de ui en knoflook fijn en bak het GoodBite vegetarisch gehakt in een pan. Voeg de ui en knoflook toe en bak dit een paar minuten mee.
  3. Voeg de gezeefde tomaten toe en breng het geheel op smaak met peper en zout.
  4. Vet de ovenschaal in. Begin met een laagje saus in de ovenschaal. Leg daarop vervolgens de lasagnebladen, daarna een laag met het gehaktmengsel en daarop een laagje Griekse yoghurt. Herhaal dit tot het op is en eindig met het gehaktmengsel. Leg de cherrytomaatjes op de lasagne en zet in de oven voor 35 minuten.
  5. Serveer de lasagne met een schepje koude Griekse Yoghurt erop.
Tip! Ben je een echte kaasliefhebber? Strooi dan wat kaas over de vegetarische lasagne voordat het de oven in gaat.

Zoek naar een verkooppunt bij jou in de buurt!