Vegetarische pizza met Roerbakreepjes


Er kan geen een pizza op tegen een zelfgemaakte pizza. Daarnaast is het ook nog eens leuk om zelf aan de slag te gaan. Combineer  verschillende toppings met elkaar en verzin zelf de lekkerste variaties. Ook zijn er volop mogelijkheden voor vegetarische pizza’s. Wij geven vast wat inspiratie voor een vegetarische pizza met Roerbakreepjes. Met maar een paar ingrediënten maak je een heerlijke vegetarische pizza.

Vegetarische pizza met Roerbakreepjes

Aan de slag met de vegetarische pizza met Roerbakreepjes!

Ingrediënten

(4 personen)

 • 1 blik croissantdeeg
 • 1 blik tomatenblokjes
 • 1 bakje champignons
 • 1 verpakking GoodBite roerbakreepjes
 • Basilicum
 • Knoflook

Bereiding

 1. Verwarm de oven voor op 200ºC
 2. Haal het croissantdeeg uit het blik en rol dit uit op de bakplaat. Snijd de pizzapunten uit het deeg volgens de stippellijntjes.
 3. Snijd de champignons in stukjes en bak deze in de pan.
 4. Maak ondertussen de tomatensaus door hier basilicum en knoflook aan toe te voegen. Je kunt hier altijd nog andere kruiden aan toevoegen die je zelf lekker vindt. voeg bijvoorbeeld een scheutje sojasaus toe.
 5. Bestrijk de pizzapunten vervolgens met de tomatensaus en beleg met de champignons en Roerbakreepjes.
 6. Leg de pizzapunten op de bakplaat en bak deze voor 12-15 minuten goudbruin in de oven.

Salade voor bij de vegetarische pizza met Roerbakreepjes

Bij deze pizza kun je een lekkere frisse salade serveren. Kies jouw favoriete groenten en fruit en hak alles fijn. Ga bijvoorbeeld voor de combinatie van wortel, paprika, appel en kool en maak hier een fijne salade van in de foodprocessor. Meng hier een dressing doorheen van yoghurt met tahin of eet de salade zonder dressing om de pure smaak van de groenten te proeven.

Voor een echt zomers gevoel eet je de pizza lekker buiten. Heb je zelf een lekker recept met onze producten gemaakt? Deel jouw gerecht op Instagram en tag ons in jou bericht!

Zoek een verkooppunt bij jou in de buurt!