Vegetarisch eetdagboek


Als medewerkers van een bedrijf dat vleesvervangers ontwikkelt, leek het ons wel leuk om een kijkje te geven in ons eetdagboek. Wat ligt er bij ons nou eigenlijk op ons bord? Deze week nemen we een kijkje in het vegetarisch eetdagboek van marketing medewerker Andrienne.

“’s Ochtends begin ik altijd met een flinke bak havermout met daarin verschillende toppings. Ik wissel de toppings in mijn havermout dagelijks, zodat het niet saai wordt. De ene dag doe ik er bessen en zaden in en de andere dag doe ik er frambozen of appel in. Als ik de avond ervoor heb gesport dan meng ik wat eiwitpoeder door mijn havermout voor extra eiwitten.”

“Als lunch eet ik vaak erg gevarieerd. Dit kan de ene dag een lekker zelfgemaakt vegetarisch soepje zijn en de andere dag een pannenkoek. Vandaag had ik bijvoorbeeld een pannenkoek met pindakaas en banaan. Lekker en vullend. Om 3 uur/half 4 krijg ik vaak zin in een tussendoortje en neem dan meestal een blokje pure chocola van 72% of een stuk fruit. Dan kan ik er weer even tegenaan.”

Vegetarisch eetdagboek

“Meestal eet ik ’s avonds om een uur of 6. Deze keer had ik gebakken aardappel blokjes met een GoodBite Groenteburger en een couscous salade van bloemkool, noten en abrikoos.

“Sinds ik bij GoodBite werk eet ik vaker vleesvervangers. Daarvoor had ik er eigenlijk nooit op gelet, maar het bevalt me heel goed. Meestal eet ik toch wel 2 à 3 keer per week een vleesvervanger bij de maaltijd.”

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Volgende week komen we weer met een nieuw vegetarisch eetdagboek

Laat een reactie achter