Vegetarisch eetdagboek


Deze week is het de beurt aan onze product ontwikkelaar Yvonne om haar vegetarisch eetdagboek te delen.

Ontbijt

Als ontbijt neem ik meestal iets wat makkelijk mee te nemen is als ontbijt in de auto. Zo smeer ik vaak crackers of maiswafels met pindakaas. Als ik meer tijd heb ontbijt ik vaak met crackers met kaas, pindakaas of zoals vandaag een banaan. Dan eet ik er graag een bakje yoghurt met muesli of granola bij met een kopje thee.

Als tussendoortje een lekkere plak ontbijtkoek of wat fruit.

Lunch

Meestal boterhammen met kaas, een soepje en fruit. Vandaag lunch ik met een broodje met komkommersalade en avocado, een kopje soep en thee.

 

Diner

Als avondeten eten we vaak vegetarisch. Soms met kaas en noten of met de vegetarische vleesvervangers van GoodBite. Vanavond stond een vegetarische ovenschotel met de GoodBite hamblokjes op het menu. Een lasagne met bloemkool, champignons, vegetarische hamblokjes en witte saus gegratineerd met kaas. De vegetarische hamblokjes geven een lekkere bite aan het geheel.

 

Laat een reactie achter