Vegetarisch eetdagboek


Deze week weer een vegetarisch eetdagboek van een van onze medewerkers. Vandaag nemen we een kijkje in het vegetarisch eetdagboek van onze logistiek medewerker Paul.

Ontbijt
Paul: “Vanmorgen ben ik met een smoothie begonnen als ontbijt. Als basis hiervoor heb ik kokosmelk gebruikt. Andere ingrediënten waren banaan, bosvruchten en frambozen. Uiteraard kun je met smoothies heel veel variëren waardoor je elke  dag anders begint.”

“Om 10:00 neem ik standaard een plakje peperkoek als tussendoortje.

Lunch
“Als lunch eet ik vaak een kop soep, een bakje yoghurt en wat fruit. Vandaag bestond mijn lunch uit kerriesoep, yoghurt met passievrucht en een aantal plakjes komkommer.”

“Omdat mijn lunch altijd relatief weinig is, eet ik gedurende de middag wat kleinere snacks en fruit. Bijvoorbeeld een appel, banaan en een mueslireep.”
Diner
“Als avondeten heb ik vandaag een soort ovenschotel gemaakt met hierin het GoodBite Rul Gehakt verwerkt. Andere ingrediënten die ik gebruikt heb, zijn: ei, water, bouillon, ui, paprika, spinazie en verschillende soorten kruiden.”

Vegetarisch eetdagboek

Volgende week komen we weer met een nieuw vegetarisch eetdagboek.
Heb je vragen aan Paul over zijn eetdagboek? Stel ze gerust!

Bekijk ook het eetdagboek van onze marketing medewerker.

Laat een reactie achter