Vegetarisch eetdagboek


Vorige week namen we een kijkje in het vegetarisch eetdagboek van Paul. Benieuwd naar het vegetarisch dagboek van deze week? Vandaag vertelt onze kwaliteitsmedewerker wat er op haar bord ligt.

Ontbijt
“Mijn ontbijt is altijd makkelijk en snel. Soms zijn dit kant-en-klare ontbijtproducten, maar liever maar ik zelf iets. Momenteel bestaat mijn ontbijt uit muffins gemaakt met havermout, appel, banaan en walnoot. Hier kan ik er in een keer veel van bakken, waardoor ik meteen ontbijt heb voor meerdere weken.”

“Ergens tussen 10 en 12 krijg ik vaak trek en neem ik iets tussendoor. Dan neem ik fruit of zoals vandaag, een plak ontbijtkoek.”

Lunch
“Mijn lunch bestaat uit knäckebröd, vaak aangevuld met bijvoorbeeld een tosti, soep of restjes avondmaaltijd van de vorige dag. Wat ik op mijn knäckebröd heb, is altijd weer anders. Vandaag bestond mijn lunch uit 3 stuks knäckebröd, belegd met avocado en tomaat en daarbij een mandarijn en wat extra tomaatjes.”

Vegetarisch dagboek

“’s Middags is het heel wisselend of, en zo ja, wat ik nog eet. Soms is dit fruit, andere keren snoep, koekjes of een pakje crackers. Onderdeel van mijn werk is het proeven van alle Goodbite-producten, dus het komt ook vaak voor dat ik ’s middags aan de vegetarische burgers of schnitzels zit.”

Diner
“Op het menu stonden vanavond gekruide aardappels uit de oven met sperziebonen, een GoodBite Hamburger en een salade.

Vegetarisch dagboek

“Na het eten heb ik nog een “cheese” cake gebakken op basis van GoodBite tofu blok. Dit was iets wat ik al een tijdje wilde uitproberen. Als afsluiting van mijn dag nam ik nog een stukje van deze taart, vers uit de oven.”

Vegetarisch eetdagboek

Volgende week komen we weer met een nieuw vegetarisch eetdagboek.
Heb je vragen aan Eline over haar eetdagboek? Stel ze gerust!

Bekijk ook het eetdagboek van onze logistiek medewerker

Laat een reactie achter