Vegetarisch eetdagboek


Vegetarisch eetdagboek

Vorige week kwam de tofu taart van Eline voorbij. Vandaag nemen we een kijkje in het vegetarisch eetdagboek van onze marketing manager Mark.

Ontbijt
“Mijn ontbijt varieert nogal. Soms eet ik yoghurt met fruit en muesli of granola, een andere keer eet ik boterhammen. Vandaag kies ik voor een flinke bak havermout met witte druiven en mandarijn. Een stevig ontbijt waar ik de hele ochtend mee door kan.”

Lunch
“Als lunch heb ik vandaag een linzensoep. Makkelijker te maken dan erwtensoep, maar net zo lekker en super voedzaam. Sinds we bij GoodBite een Linzenburger hebben toegevoegd aan ons assortiment, eet ik steeds vaker linzen. Vandaag dus verwerkt in een soep.”

“Als tussendoortjes eet ik op kantoor of onderweg vaak fruit. Elke dag neem ik minimaal drie stuks mee naar mijn werk.”

Diner
“Als avondeten kies ik vanavond voor een simpele maaltijd, wat gekruide aardappeltjes, sperzieboontjes en onze GoodBite Notenballetjes. De balletjes zijn lekker voedzaam en combineren goed met de boontjes en aardappeltjes.”

“We eten met het gezin vaak onze GoodBite producten. Onze kinderen groeien op met plantaardig eiwit en eten heel weinig vlees.”

Volgende week komen we weer met een nieuw vegetarisch eetdagboek. Heb je vragen aan Mark over zijn dagboek? Stel ze gerust!

Bekijk ook het eetdagboek van onze kwaliteitsmedewerker

Laat een reactie achter