Reset zoekopdracht
Winkel Adres Plaats Afstand Route

  Het einde van een tijdperk 😢

  Ons merk GoodBite gaat verdwijnen uit de supermarkten. De laatste jaren zijn wij al steeds meer producten gaan leveren onder de huismerken van verschillende supermarkten.

  Toch was GoodBite nog lang te koop bij Jumbo, Deen, Plus en nog een aantal supermarktketens. De laatste jaren zijn er steeds meer merken op de markt gekomen die enorm investeren in bijvoorbeeld TV reclames.

  Wij hebben de strategische keuze gemaakt om niet langer te investeren in GoodBite. Vanaf nu richten we ons volledig op het leveren van lekkere en innovatieve vlees- en visvervangers onder de huismerken van bijvoorbeeld Albert Heijn, Jumbo en Lidl.

  Afgelopen jaar vroegen we u nog om uw mening rondom een nieuwe GoodBite verpakking. Het verdwijnen van Deen supermarkten in combinatie met een aantal andere ontwikkelingen in de markt, heeft ons doen besluiten om begin volgend jaar te stoppen met het merk GoodBite.

  GoodBite is jarenlang zeer goed gewaardeerd door u, de consument. Daar zijn we u enorm dankbaar voor. ❤

  We beloven dat we onze uiterste best blijven doen om smaakvolle, gezonde en betaalbare producten in de Nederlandse supermarkten beschikbaar te blijven stellen.

  Hartelijke groet,

  Het team van Schouten Europe B.V. , het bedrijf achter het merk GoodBite 🌿